SPRO CRX PREDATOR HENGELS

donderdag 28 maart 2019

De CRX roofvishengels staan voor een ongekende prijs-kwaliteitverhouding. De serie dekt praktisch alle technieken af, van het ultralichte jiggen tot en met het nog net te smijten zware rubberwerk. Voor iedere visserij is er wel een goed passende CRX hengel te vinden! Uiteraard heeft elke hengel de actie meegekregen die matcht bij de beoogde techniek(en). De 30T carbon blanks geven een geweldige respons, waardoor je maximale controle hebt over je presentatie en iedere aanbeet perfect zult doorkrijgen.


CRX Predator Rods
De looks en feels van een dure hengelserie, maar dan met een vriendschappelijke prijs!

Luxe
De eerste ervaringen van gebruikers zijn laaiend enthousiast. Vol ongeloof stellen mensen vast dat goedkoop écht niet altijd duurkoop hoeft te zijn. De CRX hengels voelen aan als luxe hengels vol met duur vederlicht en stijf carbon, toch zijn deze hengels voorzien van een vriendelijk prijskaartje!

CRX Predator Rods
Licht van gewicht, strak, maar toch fijne dril eigenschappen; CRX heeft het allemaal!

Watertanden
Ben jij benieuwd geworden naar hetgeen de CRX hengels te bieden hebben? Hier kun je de hele serie bekijken! Om de serie compleet te maken zijn er ook CRX molens en reels gemaakt met dezelfde chique looks én prestaties. Een roofvisset om van te watertanden, voor een schappelijke prijs!


Voor iedere (roof)visserij is er wel een geschikte CRX te vinden.